Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2001
|
36
|
08-09
|
Tytuł artykułu
Wplyw chlodniczych temperatur przechowywania na jakosc i trwalosc jogurtu naturalnego
Autorzy
Cais-Sokolinska D.
,
Pikul J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
temperatura
trwalosc przechowalnicza
przechowywanie
jogurt naturalny
cechy sensoryczne
przekwaszenie
jakosc
ocena organoleptyczna
chlodnictwo
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2001
Tom
36
Numer
08-09
Opis fizyczny
s.84-88,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cais-Sokolinska D.
Akademia Rolnicza, 60-637 Poznan, ul.Wojska Polskiego 28
autor
Pikul J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a83fbebc-7fa3-4385-a2f5-29326b91cb95
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.