Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1993
|
02
|
2
|
Tytuł artykułu
Effect of technological parameters on the quality of agglomerated whole milk powder II. Physico-chemical properties
Autorzy
Zbikowski Z.
,
Zbikowska A.
,
Ziajka S.
Warianty tytułu
PL
Wplyw parametrow technologicznych na jakosc aglomerowanego pelnego proszku mlecznego II. Wlasciwosci fizykochemiczne
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
przetwory mleczne
zywnosc
mleczarstwo
mleko w proszku
wlasciwosci fizykochemiczne
mleko
jakosc
parametry technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
2
Opis fizyczny
s.25-32,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zbikowski Z.
Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
autor
Zbikowska A.
autor
Ziajka S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a7b8a337-eac0-4874-a72a-5df86b82ed26
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.