Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2000
|
53
|
07
|
Tytuł artykułu
Gdzie te czasy
Autorzy
Wiernicki W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
restauracja Pod Ryjkiem
karty menu
historia
obsluga gosci
gastronomia
restauracja Satyr
Jordan Stanislaw
serwowanie posilkow
wspomnienia
uslugi gastronomiczne
restauracja Pod Dwojka
jadlospisy
Warszawa
bar Pod Bukietem
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2000
Tom
53
Numer
07
Opis fizyczny
s.30-31,fot.
Twórcy
autor
Wiernicki W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a6f3ee1e-a421-43d0-8879-07b5f987f4ed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.