Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2006
|
07
|
1[132]
|
Tytuł artykułu
Competitiveness of selected fibre preparations in water binding on the example of fine comminuted products
Autorzy
Makal H.
,
Olkiewicz M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
fat level
dietary fibre
water binding
consumption
fibre preparation
cellulose preparation
meat product
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2006
Tom
07
Numer
1[132]
Opis fizyczny
p.129-140,fig.,ref.
Twórcy
autor
Makal H.
Meat and Fat Research Institute, Jubilerska 4, 04-190 Warsaw, Poland
autor
Olkiewicz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a6b0cf3b-4245-4e6d-8ab6-6b9d88f66fdb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.