Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2005
|
12
|
Tytuł artykułu
Zwiekszenie smakowitosci potraw. Wzmacniacze smaku i techniki wzmacniania odczuc sensorycznych
Autorzy
Rejman K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
smak umami
ocena jakosci
wzmacniacze smaku
zaklady gastronomiczne
oferty handlowe
potrawy
kuchnia azjatycka
ocena sensoryczna
smakowitosc
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2005
Numer
12
Opis fizyczny
s.40-41,tab.,fot.
Twórcy
autor
Rejman K.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a6a245f3-e1f6-487e-98bb-5e97e0407186
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.