Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2007
|
59
|
09
|
Tytuł artykułu
Substancje dodatkowe stosowane w przetworstwie miesa. Czesc II
Autorzy
Szymanski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zele
konserwanty
stabilizatory
substancje zageszczajace
probiotyki
prebiotyki
kultury ochronne
przeciwutleniacze
mieso
przetwory miesne
biokonserwacja
dodatki do zywnosci
witaminy
regulatory kwasowosci
emulgatory
substancje biologicznie czynne
przetworstwo miesa
skladniki mineralne
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2007
Tom
59
Numer
09
Opis fizyczny
s.18-21
Twórcy
autor
Szymanski P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a6864fb2-8b79-4d98-96ea-ac5731d13489
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.