Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
2007
|
42
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Oliwa z oliwek extra virgin - identyfikacja i wybrane aspekty jakosciowe
Autorzy
Ptasznik S.
,
Jerzewska M.
Warianty tytułu
EN
Olive oil extra virgin - identification and selected quality aspect
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
analiza zywnosci
oliwa z oliwek
tluszcze roslinne
wskazniki fizykochemiczne
oliwa extra virgin
wskazniki jakosci
aromat
ocena sensoryczna
jakosc
metody analizy
smakowitosc
wskazniki sensoryczne
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2007
Tom
42
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.101-109,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ptasznik S.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor
Jerzewska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a5b29927-3cc0-4ddc-b7d5-c8f302a2156d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.