Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
2001
|
6
|
Tytuł artykułu
Aktualne problemy ekonomiczne chlodzenia i trwalosci mikrobiologicznej konserw pasteryzowanych
Autorzy
Rywotycki R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pasteryzacja
chlodzenie
gospodarka wodna
woda chlodnicza
technologia zywnosci
trwalosc mikrobiologiczna
zuzycie wody
woda przemyslowa
trwalosc przechowalnicza
konserwy pasteryzowane
przemysl spozywczy
temperatura wody
pory roku
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2001
Numer
6
Opis fizyczny
s.2-5,rys.
Twórcy
autor
Rywotycki R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a58a8f35-e878-4267-bab8-f1661e5798b3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.