Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1998
|
30
|
Tytuł artykułu
Experimental study on freeze-drying rate of foodstuffs
Autorzy
Kramkowski R
,
Kaplon J.
,
Berdzik M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
food product
experimental result
dried material
moisture reduction
measurement
lyophilization
foodstuff
temperature distribution
freeze drying
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1998
Tom
30
Opis fizyczny
p.3-14,fig.
Twórcy
autor
Kramkowski R
Technical University of Wroclaw, Norwida 4-6, 50-373 Wroclaw, Poland
autor
Kaplon J.
autor
Berdzik M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a55c0e95-8ca4-49a3-928f-9f4591a529c5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.