Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1999
|
04
|
Tytuł artykułu
Biotechnologiczne uwarunkowania procesu dojrzewania sera
Autorzy
Cichosz G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
lipoproteinaza
jakosc mikrobiologiczna
bakterie psychrotrofowe
sery
enzymy proteolityczne
aldehyd octowy
analiza sensoryczna
oksydaza ksantynowa
substancje zapachowe
diacetyl
Enterococcus
kwasna fosfataza
aminy biogenne
lipaza
mleczarstwo
plazmina
Micrococcus
enzymy
proteinazy egzogenne
dojrzewanie serow
kultury starterowe
Bacillus
fermentacja mlekowa
obrobka termiczna
bakterie kwasu mlekowego
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1999
Numer
04
Opis fizyczny
s.101-104,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cichosz G.
Akademia Rolniczo-Techniczna, 10-957 Olsztyn-Kortowo
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a4ef6e34-e9b5-400e-a733-f4a34094eb11
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.