Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1998
|
02
|
Tytuł artykułu
Substancje smakowo-zapachowe w serach twardych i poltwardych
Autorzy
Cichosz G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wolne kwasy tluszczowe
sery poltwarde
ser parmezan
mleczarstwo
sery twarde
micele kazeinowe
ser mazzarella
proteinazy
namnazanie bakterii
enzymy proteolityczne
fermentacja mlekowa
cechy organoleptyczne
analiza sensoryczna
kwas maslowy
sery dojrzewajace
ser cheddar
substancje zapachowe
smak gorzki
sery wloskie
kwas octowy
substancje smakowe
aminokwasy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1998
Numer
02
Opis fizyczny
s.49-53,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cichosz G.
Akademia Rolniczo-Techniczna, 10-957 Olsztyn-Kortowo
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a3a70b35-290a-4c8b-98f5-d51674fdef23
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.