Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1997
|
02
|
Tytuł artykułu
Jakosc mleka i produktow mlecznych w Polsce - stan obecny i zadania na przyszlosc
Autorzy
Zmarlicki S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
ocena jakosci
mleczarstwo
wlasciwosci probiotyczne
mleko surowe
Lactobacillus casei
sery twarogowe
jakosc mikrobiologiczna
bakterie psychrotrofowe
Bacillus
smietanka
mleko pasteryzowane
sery podpuszczkowe
napoje fermentowane
smietana
bakterie kwasu mlekowego
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1997
Numer
02
Opis fizyczny
s.35-37,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zmarlicki S.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-766 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a37b78e5-e195-4a09-be0c-3e40ab87cc6f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.