Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
2006
|
239
|
Tytuł artykułu
Mozliwosci zastapienia tluszczu w herbatnikach maltodekstryna owsiana
Autorzy
Gambus H.
,
Gibinski M.
,
Gambus F.
Warianty tytułu
EN
Oat maltodextrin as a replacer of fat in biscuits
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
maltodekstryny
wartosc dietetyczna
wartosc kaloryczna
zamienniki tluszczu
herbatniki
konferencje
Krynica konferencja
EN
maltodextrin
dietetic value
calorific value
fat replacer
biscuit
conference
Krynica conference
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2006
Numer
239
Opis fizyczny
s.319-328,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gambus H.
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Gibinski M.
autor
Gambus F.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a3141cf2-7b01-46b8-a0cc-7d813bacfcff
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.