Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
1996
|
55
|
Tytuł artykułu
45 lat Instytutu Chemicznej Technologii Zywnosci Politechniki Lodzkiej
Autorzy
Dobrzycki J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
cukiernictwo
Instytut Chemicznej Technologii Zywnosci
przemysl cukrowniczy
historia
Politechnika Lodzka
jubileusz
skrobia
chlodnictwo
prace badawcze
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
Rocznik
1996
Tom
55
Opis fizyczny
s.5-9
Twórcy
autor
Dobrzycki J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a2bd9bcb-9d6d-49fa-982e-810fdf45c95c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.