Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
1995
|
43
|
Tytuł artykułu
The effects of drying and canning processes and time of products storage from sweet pepper fruits on the level of vitamin E.
Autorzy
Horbowicz M.
Warianty tytułu
PL
Wplyw suszenia i konserwowania oraz czasu przechowywania produktow z owocow papryki slodkiej na poziom witaminy E.
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
warzywnictwo
przechowywanie
konserwowanie zywnosci
suszenie
papryka slodka
owoce
warzywa
odmiany roslin
produkty spozywcze
konserwy warzywne
susze warzywne
witamina E
zawartosc witamin
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Opis fizyczny
s.93-102, rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Horbowicz M.
Instytut Warzywnictwa Skierniewice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a085f893-5311-4e52-bcea-519fcd840e4e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.