Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2005
|
09
|
05
|
Tytuł artykułu
Surowce uzywane w produkcji piekarskiej - cz.I
Autorzy
Kot M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zdolnosc hydratacyjna
surowce piekarskie
piekarstwo
wartosc wypiekowa
dwutlenek wegla
enzymy amylolityczne
ciasto
skrobia
scukrzanie
stopien rozdrobnienia
granulacja
gluten
barwa
wydzielanie
wlasciwosci reologiczne
fermentografy
oznaczanie
maka pszenna
elastycznosc
maka razowa
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2005
Tom
09
Numer
05
Opis fizyczny
s.56,58,rys.,tab.
Twórcy
autor
Kot M.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a022feb0-8f4a-47a2-92fd-65b030ca3bcc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.