Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
1994
|
52
|
Tytuł artykułu
Urzadzenie do kontroli procesu konszowania mas czekoladowych
Autorzy
Boruch M.
,
Brzezinski S.
,
Palka A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
PL
konsystencja
technologia zywnosci
czujniki przeplywowe
cukiernictwo
wlasciwosci reologiczne
urzadzenia pomiarowe
kontrola produkcji
konszowanie
procesy technologiczne
masa czekoladowa
opisy techniczne
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
Rocznik
1994
Tom
52
Opis fizyczny
s.5-17
Twórcy
autor
Boruch M.
Politechnika Lodzka, Lodz
autor
Brzezinski S.
autor
Palka A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a00e6035-9c79-40a8-9494-e315415124d8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.