Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1998
|
50
|
10
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie nowego preparatu globin o wysokiej lepkosci [VEPRO 95 HV] firmy VEOS do produkcji kielbas drobnorozdrobnionych
Autorzy
Mroz J.
,
Dolata W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dodatki funkcjonalne
kazeinian sodu
lepkosc
osocze
firma VEOS
wartosc technologiczna
przetwory miesne
bialka serwatkowe
kazeinian potasu
preparat Vepro 95 HV
rozpuszczalnosc
przetworstwo miesa
bialczan sodu
mleko w proszku
zamienniki bialka
kielbasy drobnorozdrobnione
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1998
Tom
50
Numer
10
Opis fizyczny
s.32-33,tab.
Twórcy
autor
Mroz J.
autor
Dolata W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9fcd7296-982f-49f3-b125-3b03ad20787a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.