Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1996
|
29
|
Tytuł artykułu
Mozliwosci wykorzystania produktow fermentacji propionowej do utrwalania wedlin
Autorzy
Kujawski M
,
Lemke L.
,
Bator Z.
,
Rymaszewski J.
,
Cichosz G.
,
Borowski J.
,
Rusinkiewicz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
przechowywanie zywnosci
wedliny
wedliny drobnorozdrobnione
kielbasa parowkowa
farsze miesne
jakosc zywnosci
trwalosc przechowalnicza
kwas propionowy
dodatki do zywnosci
fermentacja propionowa
utrwalanie zywnosci
biomasa
kwas octowy
EN
food
food storage
meat product
chopped meat product
sausage
meat stuffing
food quality
storage durability
propionic acid
food additive
biomass
acetic acid
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1996
Numer
29
Opis fizyczny
s.115-124,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kujawski M
Akademia Rolniczo-Techniczna, 10-957 Olsztyn-Kortowo, bl.21
autor
Lemke L.
autor
Bator Z.
autor
Rymaszewski J.
autor
Cichosz G.
autor
Borowski J.
autor
Rusinkiewicz J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9f040c93-a45b-4317-b8b2-054a39f5ae10
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.