Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1998
|
4
|
Tytuł artykułu
Innowacje w dziedzinie wyrobow z miesa drobiowego. Czesc I
Autorzy
Hoogenkamp H.W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
nowe technologie
innowacje
bialko sojowe
mieso drobiowe
skorki drobiowe
tuszki drobiowe
przetwory miesne
trwalosc przechowalnicza
fosforany
dodatki do zywnosci
przetworstwo miesa
wartosc odzywcza
procesy technologiczne
soczystosc
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1998
Numer
4
Opis fizyczny
s.36,38-39,fot.
Twórcy
autor
Hoogenkamp H.W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9ee51383-1ec5-41b9-a94a-a0c444d1107a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.