Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2004
|
08
|
09
|
Tytuł artykułu
Dobrac zapach i kolor
Autorzy
Hoffmann B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
cukiernictwo
barwniki naturalne
dodatki do zywnosci
aromaty spozywcze
Polska
dyrektywy
aromaty glikolowe
barwniki spozywcze
ustawy
rozporzadzenia
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2004
Tom
08
Numer
09
Opis fizyczny
s.52-53,fot.
Twórcy
autor
Hoffmann B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9e265c9b-4ee9-4c34-b9b2-5132e0c5fb53
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.