Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1999
|
47
|
04
|
Tytuł artykułu
Jakosc maki w produkcji piekarskiej. PSS Spolem Bialystok
Autorzy
Czarnecka K
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
PSS Spolem Bialystok
surowce piekarskie
piekarstwo
pieczywo
maka
maka pszenna
maka zytnia
wymagania jakosciowe
jakosc produkcji
jakosc produktu
technologia produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1999
Tom
47
Numer
04
Opis fizyczny
s.14-15,tab.
Twórcy
autor
Czarnecka K
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9e1297ba-8b05-4a69-9c3c-f8152169ec54
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.