Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Ziemniak Polski
1997
|
1
|
Tytuł artykułu
Cechy kulinarne ziemniaka jadalnego
Autorzy
Komorowska-Jedrys J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
typy uzytkowe
ciemnienie miazszu
wartosc konsumpcyjna
smakowitosc
ziemniaki jadalne
EN
utility type
pulp darkening
consumption value
palatability
edible potato
Wydawca
-
Czasopismo
Ziemniak Polski
Rocznik
1997
Numer
1
Opis fizyczny
s.20-24,tab.
Twórcy
autor
Komorowska-Jedrys J.
Instytut Ziemniaka, 76-009 Bonin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9dfa0348-606b-4949-9ce4-e985117eef35
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.