Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
1993
|
48
|
Tytuł artykułu
Badania skladnikow smakowo-zapachowych estragonu uprawianego w Polsce
Autorzy
Kostrzewa E.
,
Karwowska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
chromatografia gazowa
dodatki smakowe
analiza zywnosci
ziola
przyprawy
dodatki do zywnosci
zywnosc
spektrometria masowa
zapach
estragon
smak
olejki eteryczne
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
1993
Tom
48
Opis fizyczny
s.43-57,tab,wykr,bibliogr.
Twórcy
autor
Kostrzewa E.
autor
Karwowska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9db6820c-b2a4-45da-a123-6d0b094fa489
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.