Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2003
|
38
|
10
|
Tytuł artykułu
Ograniczanie oksydacji lipidow mrozonej tkanki miesniowej sledzi baltyckich przez zastosowanie nasion lnu i sezamu
Autorzy
Stodolnik L.
,
Stawicka A.
,
Grochowska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wlasciwosci przeciwutleniajace
utlenianie
przechowywanie
zastosowanie
mrozenie
sezam
sledz baltycki
nasiona
mieso ryb
len
oleje roslinne
lipidy
tkanka miesniowa
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2003
Tom
38
Numer
10
Opis fizyczny
s.36-40,tab.,wykr.
Twórcy
autor
Stodolnik L.
Akademia Rolnicza, Szczecin
autor
Stawicka A.
autor
Grochowska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9d8a9e10-0fff-4901-9bcd-629611348aaf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.