Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4C
|
Tytuł artykułu
Effect of plasma and myogel addition on the quality of homogenised sausages
Autorzy
Szmanko T.
,
Korzeniowska M.
,
Kolodziejczyk J.
Warianty tytułu
PL
Wplyw dodatku plasmy i myogelu na jakosc kielbas homogenizowanych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4C
Opis fizyczny
p.529-534,fig.,ref.
Twórcy
autor
Szmanko T.
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Wroclaw, Poland
autor
Korzeniowska M.
autor
Kolodziejczyk J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9d7d294a-861d-417d-ae65-9502eb7ee351
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.