Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rozprawy i Monografie. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2007
|
126
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka miesa lan jelenia szlachetnego [Cervus elaphus L.] oraz zmian jego jakosci w czasie dojrzewania w modyfikowanej atmosferze
Autorzy
Daszkiewicz T.
Warianty tytułu
EN
Characteristics of meat from red deer [Cervus elaphus L.] Hinds and changes in its quality during aging under modified atmosphere
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
dziczyzna
dojrzewanie miesa
zmiany jakosciowe
lanie
jelen europejski
atmosfera kontrolowana
jakosc
Cervus elaphus
mieso z jelenia
Wydawca
-
Czasopismo
Rozprawy i Monografie. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2007
Tom
126
Opis fizyczny
s.1-101,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Daszkiewicz T.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9d6c82b4-7d47-4c61-837b-61e60016e5c7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.