Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
1999
|
08
|
3
|
Tytuł artykułu
Wplyw niealkoholowej frakcji czerwonego wina na potencjal przeciwutleniajacy surowicy krwi
Autorzy
Gornicka M
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
surowica krwi
wina czerwone
dzialanie ochronne
przeciwutleniacze
zywienie czlowieka
EN
blood serum
red wine
protective action
antioxidant
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1999
Tom
08
Numer
3
Opis fizyczny
s.297-298
Twórcy
autor
Gornicka M
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9d13651e-41a3-497c-8f84-75e9de0e1799
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.