Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Doradca. Galicyjski Magazyn Rolniczy
1994
|
24
|
Tytuł artykułu
Wartosc wypiekowa maki z ziarna pszenicy i czynniki na nia wplywajace
Autorzy
Cygankiewicz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
sklad chemiczny
wartosc wypiekowa
enzymy
maka pszenna
pszenica
skrobia
gluten
odmiany roslin
Wydawca
-
Czasopismo
Doradca. Galicyjski Magazyn Rolniczy
Rocznik
1994
Numer
24
Opis fizyczny
s.5-6,tab.
Twórcy
autor
Cygankiewicz A.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roslin, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9d133541-d8a4-4ffb-baeb-da5195da4a17
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.