Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
1993
|
18
|
Tytuł artykułu
Porownanie przydatnosci dwoch rodzajow surowca sciegnistego do produkcji farszow i kielbas drobnorozdrobnionych
Autorzy
Dolata W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso wolowe
zywnosc
ocena jakosci
surowce zwierzece
tkanka laczna
mieso wieprzowe
farsze kutrowane
wlokna miesniowe
mieso
wedliny kutrowane
kutrowanie
przetworstwo miesa
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
1993
Numer
18
Opis fizyczny
s.101-107,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Dolata W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9c4ed396-0604-47ea-98d4-6dbe50773d5f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.