Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1997
|
51
|
01
|
Tytuł artykułu
Jakosc sensoryczna a akceptacja zywnosci przez konsumentow
Autorzy
Barylko-Pikielna N.
,
Janicki A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo zywnosci
ocena konsumencka
zywnosc
analiza sensoryczna
analiza porownawcza
konferencje
Warszawa konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1997
Tom
51
Numer
01
Opis fizyczny
s.46-47
Twórcy
autor
Barylko-Pikielna N.
autor
Janicki A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9ba25c4e-eaac-4c12-a2a5-5fcb9c884f6d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.