Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2008
|
1
|
Tytuł artykułu
Nowosci w grupie preparatow przyprawowych, aromatow i substancji funkcjonalnych dodawanych do zywnosci. Zgodnie z wymaganiami konsumentow
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dodatki funkcjonalne
preparaty dymu wedzarniczego
aromaty spozywcze
kultury starterowe
preparaty plynne
przetwory miesne
zamienniki miesa
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
nowe produkty
preparaty bialkowe
marynaty
preparaty przyprawowe
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2008
Numer
1
Opis fizyczny
s.20,22,24,26-31,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9b7d09b6-6c38-4141-8d1d-55ad0f037e1c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.