Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
2005
|
04
|
Tytuł artykułu
Wlasciwosci enzymatycznie przeestryfikowanego tluszczu mlecznego
Autorzy
Brys J.
,
Kowalska M.
,
Wirkowska M.
,
Kowalski B.
Warianty tytułu
EN
The properties of enzymatically interesterified milkfat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wlasciwosci chemiczne
tluszcz mlekowy
sklad chemiczny
lipaza
estryfikacja tluszczow
wlasciwosci fizyczne
estryfikacja enzymatyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
Rocznik
2005
Numer
04
Opis fizyczny
s.23-32,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Brys J.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159 c, 02-787 Warszawa
autor
Kowalska M.
autor
Wirkowska M.
autor
Kowalski B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9b60941c-78d8-423b-920a-99ed0979144a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.