Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1993
|
02
|
4
|
Tytuł artykułu
Wheat flour proteins:composition, structure and functionality in breadmaking
Autorzy
Bushuk W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
struktura bialek
maka
technologia zywnosci
bialko
piekarstwo
zboza
pieczywo
bialka roslinne
pszenica
maka pszenna
chleb
chemia bialek
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
4
Opis fizyczny
s.5-23,tab.,wykr.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bushuk W.
Department of Food Science, University of Manitoba, Winnipeg, MB, Canada, R3T 2N2
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9abb4f2d-1603-4929-b43c-055599bd4612
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.