Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
2002
|
110
|
05
|
Tytuł artykułu
Przebieg reakcji Maillarda w modelowych roztworach cukrowniczych
Autorzy
Gruszecka H.
,
Strebska J.
,
Suminska T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
barwa
melanina
soki cukrownicze
przemysl cukrowniczy
reakcja Maillarda
substancje humusowe
substancje karmelowe
roztwory cukrownicze
melanoidy
Wydawca
-
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
Rocznik
2002
Tom
110
Numer
05
Opis fizyczny
s.120-128,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gruszecka H.
Instytut Przemyslu Cukrowniczego, Warszawa
autor
Strebska J.
autor
Suminska T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9ab2f0a8-c7ab-4920-aae7-63d6c0b7f275
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.