Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
2002
|
12
|
Tytuł artykułu
Quality of selected dishes prepared with the use of cyclojet and traditional methods of heat treatment
Autorzy
Danowska-Oziewicz M.
,
Karpinska-Tymoszczyk M.
,
Borowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
heat treatment
traditional method
sensory attribute
cyclojet
cooking
plant product
quality
meat product
dish
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
Rocznik
2002
Tom
12
Opis fizyczny
p.211-220,fig.,ref.
Twórcy
autor
Danowska-Oziewicz M.
University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Karpinska-Tymoszczyk M.
autor
Borowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9a53ab6f-0596-485f-9e07-350ca15cd0e9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.