Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2002
|
56
|
05
|
Tytuł artykułu
Sery z serow
Autorzy
Kusnierz D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ser Comte
historia
Bel Leon
serowarstwo
firma Entremont
firma Hochland
marka Krowka Smieszka
Francja
sery topione
oferty handlowe
firma Bel Fromageries
procesy technologiczne
Szwajcaria
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2002
Tom
56
Numer
05
Opis fizyczny
s.15,fot.
Twórcy
autor
Kusnierz D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-99bd3f8f-65a8-40c5-9642-8b0f3f02ca9a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.