Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Higiena
2002
|
4
|
Tytuł artykułu
Dezynfekcja w zakladach przemyslu spozywczego - przepisy prawne oraz zwiazek z systemami zapewnienia jakosci
Autorzy
Szczawinski J.
,
Szczawinska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zapewnienie jakosci
przepisy prawne
ocena skutecznosci
przemysl spozywczy
przedsiebiorstwa spozywcze
mycie
dezynfekcja
Wydawca
-
Czasopismo
Higiena
Rocznik
2002
Numer
4
Opis fizyczny
s.13-14,bibliogr.
Twórcy
autor
Szczawinski J.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Szczawinska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-99a9cb23-af37-443b-bfe4-f3cc67f696dd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.