Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2005
|
19
|
2
|
Tytuł artykułu
Improved method of wheat starch isolation for friabilin analysis
Autorzy
Budny J.A.
,
Fornal J.
,
Amarowicz R.
,
Pegg R.B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
wheat starch
starch
fractionation
friabilin
wheat
hardness
cereal technology
granule
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2005
Tom
19
Numer
2
Opis fizyczny
p.99-107,fig.,ref.
Twórcy
autor
Budny J.A.
Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10-747 Olsztyn, Poland
autor
Fornal J.
autor
Amarowicz R.
autor
Pegg R.B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-996aaaa0-0121-41c2-bf33-67586785c68e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.