Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
1994
|
06
|
Tytuł artykułu
Wplyw polepszaczy na jakosc pieczywa z maki pszenzytniej. Cz.I. Ocena wartosci wypiekowej maki oraz wybor optymalnej metody wypieku
Autorzy
Gambus H.
,
Nowotna A.
,
Korus J.
,
Czaja G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wartosc wypiekowa
piekarstwo
pieczywo
wypiek pieczywa
konferencje
polepszacze pieczywa
maka pszenzytnia
jakosc
pszenzyto Presto
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1994
Tom
06
Opis fizyczny
s.77-86,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gambus H.
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Nowotna A.
autor
Korus J.
autor
Czaja G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-98ce8ef1-aca4-4abc-b3b2-fef04684fffe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.