Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2001
|
7
|
Tytuł artykułu
Przechowywanie miesa w warunkach chlodniczych. Wiele pytan wciaz wymaga odpowiedzi
Autorzy
Schwagele F.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
dojrzewanie miesa
warunki chlodnicze
surowce zwierzece
mieso
chlodnictwo
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2001
Numer
7
Opis fizyczny
s.44-45,fot.
Twórcy
autor
Schwagele F.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-987ecb40-65ae-4f80-950c-f1e199ef2885
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.