Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
1994
|
21
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Wplyw roznych stadiow obrobki technologicznej sruty z rzepaku podwojnie ulepszonego na zawartosc substancji antyzywieniowych i jej wartosc pokarmowa
Autorzy
Sionek B.
,
Hanczakowski P.
,
Dabrowski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
DE
EN
Słowa kluczowe
PL
nasiona straczkowe
rzepak
wartosc pokarmowa
synapiny
poekstrakcyjna sruta rzepakowa
paszoznawstwo
substancje antyzywieniowe
pasze
fityniany
sruta rzepakowa tostowana
obrobka technologiczna
rzepak dwuzerowy
glukozynolany
izotiocyjaniny
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
1994
Tom
21
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.239-245,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sionek B.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul. Rakowiecka 26/30, 02-528 Warszawa
autor
Hanczakowski P.
autor
Dabrowski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-97d74ab9-99d3-4d1b-a82f-d3d71aab0a50
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.