Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2003
|
02
|
1[95]
|
Tytuł artykułu
Badania zaleznosci indeksu twardosci i energochlonnosci rozdrabniania od zawartosci bialka w pszenicy
Autorzy
Ruzylo R
,
Laskowski J.
,
Grundas S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Study of how protein content in wheat grain relates to hardness index and grinding energy
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ziarno
indeks twardosci
rozdrabnianie
nawilzanie ziarna
przetworstwo zbozowe
zawartosc bialka
pszenica
EN
grain
hardiness index
grinding
grain moistening
grain processing
protein content
wheat
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2003
Tom
02
Numer
1[95]
Opis fizyczny
s.173-178,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ruzylo R
Akademia Rolnicza, ul.Doswiadczalna 44, 20-236 Lublin
autor
Laskowski J.
autor
Grundas S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-975ab6e6-bb50-433b-9e4e-b500752f730e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.