Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2007
|
61
|
01
|
Tytuł artykułu
Mikrofale w przemysle spozywczym
Autorzy
Parosa R
Warianty tytułu
EN
Microwaves in food industry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dezynsekcja
rozmrazanie
sterylizacja
mikrofale
zastosowanie
suszenie
pasteryzacja
wydajnosc produkcji
koszty eksploatacji
przetworstwo zywnosci
przemysl spozywczy
obrobka termiczna
podgrzewanie
korzysci
polepszanie jakosci
gotowanie
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2007
Tom
61
Numer
01
Opis fizyczny
s.15-19,rys.,fot.
Twórcy
autor
Parosa R
Promis-Tech Sp. z o.o., ul.Na Grobli 6, 50-421 Wroclaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-974a3baa-7a97-4e0c-80e0-e19b5726f212
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.