Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
2000
|
64
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku amarantusa na jakosc wybranych wyrobow ciastkarskich
Autorzy
Sucharzewska D.
,
Nowakowska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
maka z szarlatu
cukiernictwo
dodatki do zywnosci
wartosc wypiekowa
wypiek pieczywa
szarlat
wlasciwosci fizykochemiczne
jakosc
ocena organoleptyczna
wyroby ciastkarskie
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Rocznik
2000
Tom
64
Opis fizyczny
s.51-66,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sucharzewska D.
Politechnika Lodzka, 90-924 Lodz, ul.ks.I.Skorupki 6-8
autor
Nowakowska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-96f460d0-f766-47dd-9217-7bf355fa9ac1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.