Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2005
|
40
|
07
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku dwutlenku wegla na ograniczenie wzrostu bakterii i jakosc surowego mleka
Autorzy
Pikul J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Pseudomonas aeruginosa
Clostridium botulinum
dwutlenek wegla
ograniczanie wzrostu
mleko surowe
mleko
wzrost mikroorganizmow
bakterie
jakosc mikrobiologiczna
Clostridium
Pseudomonas fluorescens
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2005
Tom
40
Numer
07
Opis fizyczny
s.30-34,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pikul J.
Akademia Rolnicza, Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-95e47f56-7d24-4f5f-a810-868634c267cd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.