Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2002
|
54
|
07
|
Tytuł artykułu
O czym mowi pH miesa drobiowego?
Autorzy
Gornowicz E.
,
Czaja L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
klasy jakosci
miesnie piersiowe
kurczeta
miesnie udowe
kury miesne
brojlery
pH
mieso drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2002
Tom
54
Numer
07
Opis fizyczny
s.18-20,rys.
Twórcy
autor
Gornowicz E.
autor
Czaja L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-95d9e008-4a60-4e60-88d2-b8ef241d8b25
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.