Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
2008
|
03
|
Tytuł artykułu
Szynka poezja i proza
Autorzy
Lewin L.
,
Lamcha J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
szynki surowe
historia
Polska
Wielkanoc
tradycje
technologia produkcji
szynki gotowane
szynki dojrzewajace
swieta religijne
wedliny
Niemcy
Wlochy
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
2008
Numer
03
Opis fizyczny
s.84-87,fot.
Twórcy
autor
Lewin L.
autor
Lamcha J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9533ff76-66f1-4e09-9d4f-7dc156b6de34
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.