Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Karczma Polska. Pismo Biznesu Gastronomicznego
1995
|
04
|
Tytuł artykułu
Maki w piekarnictwie ... i nie tylko
Autorzy
Cacak-Pietrzak G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zastosowanie
piekarstwo
maka pszenna
normy polskie
maka zytnia
Wydawca
-
Czasopismo
Karczma Polska. Pismo Biznesu Gastronomicznego
Rocznik
1995
Numer
04
Opis fizyczny
s.18
Twórcy
autor
Cacak-Pietrzak G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-94f138b8-7ef0-44bd-a969-43f5491355fe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.