Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2006
|
60
|
04
|
Tytuł artykułu
Sposob na tuszki. [II] Obrobka cieplna miesa drobiowego
Autorzy
Czarniecka-Skubina E.
,
Wachowicz I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
duszenie [obrobka term.]
obrobka termiczna
smazenie
gotowanie
nadziewanie
mieso drobiowe
pieczenie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2006
Tom
60
Numer
04
Opis fizyczny
s.8
Twórcy
autor
Czarniecka-Skubina E.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Wachowicz I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-949380f1-c2ef-4a1a-8735-3a5e7b5d69dc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.